Ismet Peja për shkaqe shëndetësore nuk këndon në koncertin që po transmetohet në Klan Kosova (VIDEO)

Ismet Peja për shkaqe shëndetësore nuk këndon në koncertin që po transmetohet në Klan Kosova (VIDEO)

4 muaj më parë

Sonte në Klan Kosova po mbahet koncerti i organizuar i këngëtarëve Ismet dhe Visar Peja, njofton Klan Kosova.

Ndonëse ishte paraparë në këtë koncert të merrte pjesë edhe këngëtari i njohur i muzikës popullore, Ismet Peja, ai për shkaqe shëndetësore nuk ka mundur të jetë prezent dhe të këndojë për ju.

Koncerti është dukë u zhvilluar nga i biri i tij, Visar Peja.

Koncerti është duke u mbajtur në qytetin e Gjakovës dhe është organizuar nga Klan Kosova dhe Komuna e Gjakovës.

Këtu më poshtë keni linkun e videos së koncertit:

Ismet Peja ju këndon nga Gjakova

Këngët e Ismet Pejes

Publiée par Klan Kosova sur Vendredi 22 mai 2020