16:23, 28 Mars 2018

Shkaku i motit, zakonisht një shëtitje në plazhet e Irlandës kërkon më shumë rroba se sa më pak sosh.

Megjithatë, për njerëzit që e ‘durojnë të ftohtin’, tani diku në Irlandë ata mund të shkojnë dhe të jenë neutralë, shkruan BBC.

Plazhi i parë nudo në ishullin e Irlandës do të hapet zyrtarisht në prill në Hawk Cliff, në jug të Dablinit.

Madje shkuarja në plazhe nudiste është më e popullarizuar se sa që mendohet, sipas Pat Gallagher nga Shoqata e Natyristëve Irlandezë.

“Ky vend ka pasur njerëz që shfrytëzojnë plazhe kudo në Irlandë për aq gjatë sa i mbaj mend larjeve nudiste”, ka thënë ai.

Konkurs Pune

Lexo më shumë