22:15, 30 Janar 2019

Apple Inc. planifikon të lançojë iPhone me kamerë 3D vitin e ardhshëm, transmeton Kan Kosova.

Kamera e pasme me distancë më të gjatë 3D, është projektuar për të skanuar mjedisin dhe për të krijuar rindërtime tredimensionale të botës reale.

Pajisja funksionon deri në rreth 15 metra.

Kamera 3D me laser do të përmirësonte realitetin e shtuar në iPhone, duke lejuar perceptimin më të saktë të thellësisë dhe vendosjen e objekteve virtuale. Gjithashtu mund të ndihmojë celularin të realizojë fotografi që mund të kapin më mirë thellësinë.

Konkurs Pune

Lexo më shumë