23:45, 19 Qershor 2019

Ambasada e Suedisë dhe Bashkimit Evropian do të investojnë 3.5 milion euro për forcimin e sistemit statistikor në Kosovë.

Në Agjencinë e Statistikave të Kosovës thonë se këto fonde do tu ndihmojnë të nxjerrin të dhëna më cilësore, njofton Klan Kosova.

Kronikë e zgjeruar nga gazetari Albert Bajrami.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë