23:50, 2 Korrik 2019

Nga e marta, të rinjtë e Kosovës do të kenë edhe më shumë mundësi për aftësim në teknologji.

Kjo falë një marrëveshjeje që u nënshkrua mes Universitetit për Biznes dhe Teknologji dhe Kompanisë amerikane Eon Reality Inc.

Kronikë e gazetarit Albert Bajrami.

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë