10:30, 12 Gusht 2019

Kur Priyanka Chopra Jonas del në qytet, ajo nuk vesh diçka që ka gjetur rastësisht në shtëpi. Dukjet e saja janë të rregulluara në mënyrë të përkryer falë qasjes në stilistë të mahnitshëm dhe markave më të mira në treg.

Nëse e ndiqni atë në Instagram, me siguri keni vërejtur fotot e saj në veshjet e fundit, të bëra nga bashkëshorti i saj, Nick Jonas.

Ajo është duke na dhënë inspirim në të gjithë botën, nga Toscana deri në Kanë.

Më poshtë ju sjellim disa nga dukjet e saj më të mira të kësaj vere.

Konkurs Pune

Lexo më shumë