22:39, 23 Korrik 2019

Ndihmë nga Ministria e Shëndetësisë po kërkon Instituti i Mjekësisë në Obiliq.

Zyrtarët dhe stafi i këtij institucioni po kërkojnë që të futen nën ombrellën e këtij dikasteri qeveritar, ngase nuk po munden që të mbijetojnë.

Kronikë e zgjeruar nga Dafina Jegeni-Krasniqi.

Konkurs Pune

Lexo më shumë