INPO kundër shtimit të drejtorive në Ferizaj - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

INPO kundër shtimit të drejtorive në Ferizaj

NULL NULL
16/05/2015
Ditëve të fundit, një grup i organizatave jo-qeveritare, grupime të të rinjve dhe disa Forume Politike rinore të partive politike në Komunën e Ferizajt kanë dalë me propozimin për themelimin e Drejtorisë për Rini, e cila do të funksiononte si drejtori e ndarë nga ajo e tanishmja, pra Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport.

Organizata INPO me këtë rast kundërshton idenë e krijimit të kësaj drejtorie.

INPO vlerëson se zgjidhja e problemeve që përballen të rinjtë e Komunës së Ferizajt duhet të bëhet brenda institucioneve dhe resoreve të përcaktuara me Statutin aktual të Komunës, më konkretisht brenda Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport

Themelimi i Drejtorisë për Rini do të shërbejë si një vegël shtesë për pushtetin e tanishëm dhe ato të ardhshme për të rritur prezencën politike të njerzve të afërt me këto parti.