9:15, 20 Qershor 2019

Njerëzit janë duke jetuar në kohën kur rrjetet sociale kanë ndikim të madh në jetën e tyre, pavarësisht moshës.

Nga kjo shfaqen sfida të ndryshme për të realizuar aktivitete të ndryshme dhe shpërndarjen e këtyre momenteve për të tërë botën.

Disa prej këtyre sfidave fillojnë me pak njerëz, por marrin vëmendjen dhe mbështetjen e shumë personave.

Kështu filloi edhe iniciativa #trashtagchallenge, e cila i inkurajoi shumë njerëz ane mbanë globit që të pastronin deponi të ndryshme të mbeturinave.

Pasi këta njerëz i pastronin këto deponi shpërndanin një fotografi në rrjetet sociale dhe propozonin miq të tjerë të tyre që të pastrojnë vende tjera të ndotura.

Këtu më poshtë keni disa prej shembujve që janë pastruar nga kjo sfidë:

Konkurs Pune

Lexo më shumë