16:22, 10 Gusht 2018

Në edicionin e sotëm të Info Magazine do të jetë e ftuar: Nazlie Balaj nga Lëvizja Vetëvendosje dhe Adelina Berisha nga Rrjeti i Grupit të Grave të Kosovës

Temë diskutimi do të jetë vrasja e nënës me të bijën 9 vjeçare në Gjakovë, rastet e dhunës në familje dhe si dhe trajtimi i tyre nga institucionet.

Ndiqeni në Info Magazine me fillim nga ora 17:30.

Mos e humbisni!

Konkurs Pune

Lexo më shumë