16:23, 26 Mars 2020

Nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri, është mysafir i Info Magazine për edicionin e sotëm.

Më të do të flitet gjithçka rreth mocionit të thirrur nga kjo parti dhe rrëzimin e Qeverisë në të cilën kanë qenë partner.

Poashtu si do të vazhdohet funksionimi tash e tuje dhe cilat janë rrugëzgjidhjet që duhet gjetur pas rënies së Qeverisë.

A do të ketë Qeveri teknike apo do të shkohet në zgjedhje të reja?

Si do të përballen tash institucionet me luftën kundër Koronavirusit?

Për këto dhe çështje të tjera, ndiqni sot Info Magazine!

Konkurs Pune

Lexo më shumë