Info Magazine: Karaçeva dhe UÇK-ja

Info Magazine: Karaçeva dhe UÇK-ja

1 muaj më parë

Edicioni i sotëm i Info Magazine do t’i kushtohet situatës së fundit, e të shumë përsëritur, të hyrjes së xhandarmërisë serbe në Kamenicë.

Për të folur rreth kësaj çështjeje të ftuar në studio janë, ushtaraku Hisen Berisha dhe eksperti i sigurisë, Fadil Kajtazi.

Pse kjo situatë përsëritet atje?

Cila duhet të jetë përgjigja institucionale e Kosovës?

Si duhet të sillen banorët e kësaj ane karshi lëvizjeve të xhandarëve serbë?

Për këto dhe çështje të tjera, ndiqeni Info Magazine!

Me fillim nga ora 17:30!