16:43, 25 Maj 2020

Në edicionin e sotëm të Info Magazine me mysafirët në studio do të diskutohet për situatën politike në Kosovë.

Cili parashihet të jetë vendimi i Gjykatës Kushtetuese?

A do ta respektojnë palët vendimin e kësaj gjykate?

A mund të shohim prapë koalicionin VV-LDK?

A mund të bëjë Vetëvendosje një kompromis për një koalicion me PDK-në?

Si i komentojnë ata thirrjet nga kryeministri në detyrë Kurti, për zgjedhje të parakohshme në pandemi?

Pse zgjedhje po, dhe jo falje të namazit në xhami?

Këto dhe shumë të tjera do të diskutohen në studio me avokatin Tomë Gashi dhe analistin politik Faton Abdullahu.

Mos e humbisni prej orës 17:30, në Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë