16:25, 7 Dhjetor 2018

Në edicionin e sotëm të Info Magazine të ftuar do të jenëErolld Belegu Erolld Belegu, këshilltar për ekonomi i kryeministrit Ramush Haradinaj si dhe Bajram Gecaj nga Lidhja Demokratike e Kosovës.

Me ta do të diskutohet për procesin e transformimit të Forcës së Sigurisë së Kosovës në Ushtri.

Më 14 dhjetor do të mbahet edhe seanca parlamentare në rendin e ditës së të cilët është votimi i Ushtrisë.

Na ndiqni në Info Magazine me fillim në orën 17:30.

Mos e humbisni!