15:51, 15 Prill 2019

Çështja e kompensimit të orëve të humbura gjatë grevës në arsim do të ballafaqojë sot në studion e Info Magazine në Klan Kosova, ministrin e Arsimit, Shyqiri Bytyqi dhe kryetarin e SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj.

Mospajtime mes MASHT-it dhe sindikatës së arsimit rreth kësaj teme pati edhe sot pasi përfaqësues të kësaj të fundit lëshuan sallën ku po mbahej takimi për të gjetur një zgjidhje për kompensimin e orëve të humbura.

Ndiqeni në Info Magazine me fillim në orën 17:30.

Mos e humbisni!

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë