Info Magazine: Avokatja e Grupit të Kumanovës, Fadil Demaku dhe Geoffrey Nice - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Info Magazine: Avokatja e Grupit të Kumanovës, Fadil Demaku dhe Geoffrey Nice

NULL NULL
15/05/2015

Në Info Magazine prej orës 17:3o, sot debatohet me avokaten e Grupit të Kumanovës, Artene Ademi Iseini, si edhe me Geoffrey Nice, ish prokuror në Gjykatën e Hagës dhe Fadil Demakun, anëtar i Komisionit për Mbikëqyrjen e AKI-së.

Në Info Magazine do të flitet rreth gjendjes së të arrestuarve si dhe njohurit e  AKI-së mbi këtë proces.