16:07, 9 Nëntor 2018

Sot në Info Magazine do të diskutohet për Forcën e Sigurisë së Kosovës dhe transformimin e saj në Ushtri.

Se a janë serbët kundër ushtrisë, do të flasë politikani serb nga Kosova, Slavisha Petkoviq.

Në anën e tij të kundërt do të jetë Haxhi Shala, kryetari i Komisionit për Punë të Brendshme, Siguri dhe Mbikëqyrjen të FSK-së.

Petkoviq dhe Shala do të flasin edhe për çështjet tjera aktuale, sikurse masa që ka vendosur Qeveria e Kosovës ndaj produkteve të Serbisë dhe Bonjës.

Info Magazine transmetohet nga ora 17:30 në Klan Kosova.

Ndiqeni!

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë