16:58, 24 Shkurt 2020

Në edicionin e sotëm të emisionit Info Magazine në Klan Kosova, do të diskutohet për koronavirusin.

Sa është e rrezikuar Kosova me përhapjen e koronavirusit ?

Cila janë masat që duhet të ndërmerren për të parandaluar përhapjen e kësaj sëmundje?

Sa ka kapacitete Kosova në përballimin e kësaj situate?

A ka qendra të izolimit në pikat kufitare dhe aeroporte për rastet e dyshuara?

Po stafi mjekësor, a është i përgatitur për trajtimin e rasteve?

Këto dhe shumë të tjera do të diskutohen bashkë me Izet Sadiku, infektolog.

Na ndiqni në Klan Kosova, me fillim nga ora 17:30.

Konkurs Pune

Lexo më shumë