Infermierja që kujdeset për pacientët me COVID-19 përcjell dashuri (FOTO)

Infermierja që kujdeset për pacientët me COVID-19 përcjell dashuri (FOTO)

NULL NULL
3 weeks më parë

Për më shumë se një vit Kosova po përballet me COVID-19.

Të lodhur nga kjo situatë janë mjekët dhe infermierët, të cilët po përballen me virusin në vijën e parë.

Por, edhe përkundër saj ata po përcjellin dashuri për qytetarët.

“Me dashuri nga një infermiere e “Repartit A” të Klinikës Infektive- QKUK, e cila me përkushtim pa përshkrim dhe angazhim të pamatë kujdeset për pacientët e prekur me COVID-19″.