13:30, 14 Prill 2019

Photoshop është një mjet i fuqishëm që mund të transformojë dhe ndryshojë çdo objekt ose person.

Megjithatë, ekziston një mjet që mund të bëjë shumë më tepër, që asnjë njeri nuk mund të mendojë. Ky mjet nuk është tjetër veçse natyra, njofton Klan Kosova.

Një citat i Mehmet Murat Ildan, thotë që ” Natyra tallet me fuqinë e njeriut në çdo kohë”.

Nganjëherë, njerëzit bashkëpunojnë me natyrën dhe krijojnë diçka që është e jashtëzakonshme pa shkuar kundër saj.

Në këto imazhe që mund t’iu duken si false, në fakt ato janë të vërteta dhe shumë interesante:

Arcus cloud below car passing on road.
Hokkaido, Japan

Fishermen row a boat in the algae-filled Chaohu Lake in Hefei, Anhui province, June 19, 2009. The country has invested 51 billion yuan ($7.4 billion) towards the construction of 2,712 projects for the treatment of eight rivers and lakes including Huaihe River, Haihe River, Liaohe River, Chaohu Lake, Dianchi Lake, Songhua River, the Three Gorges region of the Yangtze River and its upstream area, Xinhua News Agency reported. REUTERS/Jianan Yu (CHINA ENVIRONMENT SOCIETY BUSINESS IMAGES OF THE DAY) FOR BEST QUALITY IMAGE ALSO SEE: GM1E57T19EY01 – GM1E56J1D3F01

Konkurs Pune

Lexo më shumë