19:00, 13 Mars 2018

Herë pas here, secili prej nesh ndonjëherë ka përfunduar në fotografi të pasuksesshme, të tilla si kur i kemi sytë gjysmë të mbyllur ose një ngërdheshje të çuditshme.

Por edhe kur dukemi mirë në kornizë, ka gjithmonë një mundësi që diçka e çuditshme dhe qesharake të jetë duke ndodhur në prapavijë dhe pastaj shkrepja e parëndësishme kthehet në një kryevepër.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë