16:30, 11 Korrik 2018

Zipcy është një ilustruese 30-vjeçare nga Koreja Jugore. Në pikturat e saj ajo përshkruan anën sensuale të dashurisë.

Ishte marrëdhënia me bashkëshortin e saj ajo që e frymëzoi për të krijuar një seri ilustrimesh të quajtura “Touch”.

Zipcy dëshiron të tregojë gjithë butësinë, ndjeshmërinë, ëndërrimin dhe pasionin që kanë çiftet më të forta.

Ajo do që kur njerëzit t’i shohin ilustrimet e saj, të mendojnë për partnerin e tyre.

“Po mundohem ta kap ndjenjën e prekjes”, deklaroi artistja.