Ilustrimet e të metave të vogla dhe shqetësimeve të mëdha të njerëzve (FOTO)

Ilustrimet e të metave të vogla dhe shqetësimeve të mëdha të njerëzve (FOTO)

NULL NULL
2 weeks më parë

Një mision i rëndësishëm i arteve pamore është të na ofrojnë përgjigje alternative për pyetjen se kush jemi, si dhe të na ndihmojë të gjejmë ngushëllim në veprat artistike.

Dhe ky është përshkrimi perfekt për punën e Cristina Bernazzani, e cila ndërthur praktika artistike tek Depositphotos me mënyra praktike për të ndihmuar njerëzit në karrierën e saj të përditshme.

Megjithëse Cristina ka më shumë se 30 vjet përvojë ilustrimi, sot ajo e quan vizatimin si një hobi që është burim energjie dhe frymëzimi për të si një punonjëse e shëndetit social me orar të plotë.

Ne vendosëm t’ju tregojmë disa nga ilustrimet që nxisin mendimet e Cristinës dhe t’i shoqërojmë ato me historinë e kësaj artisteje të gëzuar që jeton në një qytet të vogël piktoresk në rajonin e Lombardisë në Itali.