Ilaçet popullore nga bimët shëruese (VIDEO)

Ilaçet popullore nga bimët shëruese (VIDEO)

NULL NULL
1 month më parë

Gazetari Ardian Gaxherri e sjellë storien e krijimit te ilaçeve të ndryshme nga bimët dhe lulet.

Si krijohen ato, për çfarë mund të ju shërbejnë dhe sa te dobishme janë e kuptoni vetëm përmes stories më poshtë?