IKSHPK: Mbani maskën dhe distancën, virusi është gjithandej

IKSHPK: Mbani maskën dhe distancën, virusi është gjithandej

NULL NULL
1 javë më parë

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik të Kosovës (IKSHPK) ka bërë thirrje tek qytetarët që të mbajnë masat për shkak se numri i lartë i të prekurve me COVID-19 është duke vazhduar.

“Mbani distancën! Virusi është gjithandej! Mos lejoni të rrezikoni kaq shumë jetë!”

“Ruani personat me sëmundje kronike dhe të moshuarit! Ruani veten dhe të afërmit tuaj!”

“Na ruani neve punëtorëve shëndetësorë që të ju ruajmë shëndetin tuaj!”, thuhet në postimin e IKSHPK-së në rrjetin social Facebook.