IKS-ja gëzon fëmijët e punëtorëve të sektorit privat (VIDEO) - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

IKS-ja gëzon fëmijët e punëtorëve të sektorit privat (VIDEO)

NULL NULL
16/12/2015

Me donacionet e mbledhura gjatë eventit  S.O.S.iety, të organizuar me 17 shkurt 2015 në bashkëpunim me Y serious?, si dhe me ndihmën shumë bujare të DJ Adriatique dhe Meridian Express, IKS – Iniciativa Kosovare për Stabilitet / Kosovar Stability Initiative organizoi sot një feste me fëmijët e punëtorëve të sektorit privat, veçanërisht atyre që kanë humbur nga një prind në vendin e punës apo atyre qe prindërit u punojnë në sektore të parregulluar mirë e me rrezikshmëri të lartë, si ndërtimtaria.

Gjithashtu Klan Kosova nëpërmes emisionit Info Magazine ka filluar bashkëpunimin me partnerët social që trajtojnë temat që i prekin çdo ditë qytetarët.

Videon mund ta shikoni KËTU.