19:00, 10 Tetor 2018

Enrique Iglesias dhe Anna Kournikova gjatë dhjetorit të kaluar i kanë mirëpritur në këtë botë fëmijët e tyre binjakë, Nicoloas dhe Lucy, ndërsa tani ai ka folur rreth asaj se si bebet kanë ndikuar në jetën e tyre seksuale.

Gjatë një interviste, këngëtari 43-vjeçar deklaroi: “Ndoshta tani bëjmë më shumë seks se më parë”.

“Seksi nuk është pakësuar”, shtoi ai rreth jetës së dashurisë me ish-tenisten 37-vjeçare.

Kujtojmë se ditë më parë ne e kemi bërë edhe një lajm me atë se si binjakët e tyre qeshin me të madhe kur Enrique bën ca gjeste që për ta duken qesharake.