18:00, 17 Maj 2018

Mobiljet e vjetra nuk janë vetëm objekte që kanë tejkaluar kohën e përdorimit të tyre. Pjesa më e madhe e tyre cilësohen të vjetra pikërisht sepse kanë shërbyer për qëllimin e tyre për një kohë të gjatë.

Por në shumë raste, ato mund të shërbejnë edhe për një kohë shumë më të gjatë.

Në fakt, me shumë kreativitet dhe me pak punë, mund të shndërroni çdo objekt të vjetër në një mobilje moderne me dizajn unik – krejtësisht ndryshe nga ajo që keni pasur më parë.

Më poshtë janë disa ide shumë kreative për konvertimin e mobiljeve të vjetra në diçka krejtësisht të veçantë, pa shumë shpenzime, transmeton Klan Kosova.

Transformojeni kështu tavolinën anash shtratit 

Dollapin e vjetruar dhe të shëmtuar ngjyroseni me ngjyra të hapura 

Tavolina e kafesë kur dekorohet mund të krijoni diçka shumë të bukur 

Një ide tjetër si ta ktheni karrigen e vjetër në karrige shumë të bukur dhe moderne

Edhe dollapi i stilit të vjetër mund të “gjallërohet”

Konkurs Pune

Lexo më shumë