15:59, 22 Gusht 2019

Gjatë sezonit të verës vajzat pëlqejnë shumë fundet, por ndryshe nga fustanet ata janë më të vështira për t’u kombinuar.

Më poshtë ju sjellim disa kombinime të bukura të fundit me bluzë dhe këpucë, si për të dalë ashtu dhe për zyrë.

Do të dukeni shumë me stil dhe elegante.

/dritare

Konkurs Pune

Lexo më shumë