15:00, 14 Shtator 2018

Siç e dimë, renovimi i shtëpisë dhe blerja e mobilieve apo dekorimeve të reja mund të jetë shumë i kushtueshëm.

Por nëse nuk e keni ditur, është e mundshme që ta rigjallëroni ambientin e shtëpisë tëuaj me shumë pak para.

Ju mjafton që të keni dëshirë, të shihni idetë e mëposhtme dhe shtëpia juaj do të duket shumë më me stil dhe plot gjallëri, transmeton Klan Kosova.

Pa dyshim se idetë e mëposhtme ja vlen t’i keni parasysh sa herë që doni që shtëpia juaj të duket më ndryshe 🙂

Restaurim i mobiljeve të vjetra

Ndryshime të vogla me pak para

Dollap për shportën e mbeturinave

Dekorimi i mureve me CD-ja

Gurë për dekorimin e dyshemeve

Dollap i ri

Ngjyrosja e mureve në mënyrë unike

Ngjyrosja e dyshemeve

Mobilje të krijuara nga arka të drurit

Një dollap i krijuar nga shkallët

Një bar i krijuar nga dollapi

Dollapë të punuar me dorë

Rafte librash jo të zakonta

BONUS: Mbajtëse për tharjen e rrobave që kursen kohë