22:30, 15 Maj 2019

Kush nuk i pëlqen shallat?

Në fakt ky aksesor nuk del asnjëherë nga moda. Madje, një shall në flokët tuaj duket jashtëzakonisht bukur dhe sjell shumë freski dhe stil gjatë stinës së verës.

Shallin në flokë mund ta vendosni në shumë mënyra kështu që nga dita në ditë të dukeni ndryshe dhe në të njëjtën kohë tepër tërheqëse, transmeton Klan Kosova.

Jemi të sigurt se shalli në kokë do të jetë trendi i kësaj vere, prandaj bëhuni gati më herët që të dukeni sa më bukur dhe cool kur ditët e nxehta të vijnë 🙂

Stili 1

Stili 2

Stili 3

Stili 4

Stili 5

Stili 6

Stili 7

Stili 8

Stili 9

Stili 10

Stili 11

Stili 12

Stili 13

Konkurs Pune

Lexo më shumë