11:40, 21 Shkurt 2020

Storia e mëposhtme, e shkëputur nga rubrika “Shije” e programit të mëngjesit në Klan Kosova, sjellë këshilla për gatimin e recetës “Salmon shoqëruar me patate, karotë, brokoli dhe spec të kuq”.

Për më shumë, klikoni në videon e mëposhtme:

Ora 7 – Salmon shoqëruar me patate dhe karotë, brokoli dhe spec të kuq – Klan Kosova

Ora 7 – Salmon shoqëruar me patate dhe karotë, brokoli dhe spec të kuq – Klan Kosova

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Vendredi 21 février 2020

Konkurs Pune

Lexo më shumë