19:30, 24 Prill 2019

Bluzat që i posedojmë, ose që i kemi pasur të veshura për një kohë të gjatë, mund t’i shndërrojmë lehtë me pak kreativitet dhe ide.

Në videon e mëposhtme mund të mësoni se si t’i shndërroni rrobat tuaja që më nuk ju pëlqejnë.

Creative ideas to transform your T-shirts like a pro. ? bit.ly/2VlK6Vy

Publiée par 5-Minute Crafts sur Mercredi 24 avril 2019

Konkurs Pune

Lexo më shumë