18:00, 16 Maj 2019

Krijimet e papritura nuk janë të reja në botën e modës dhe bukurisë, transmeton Klan Kosova.

Këto ide nuk dihet se a janë praktike, por munden shumë shpejtë të bëhen trendi në internet.

Sipas Bright Side, disa prej këtyre krijimeve nuk munden të kuptohen nga të gjithë, por gjithsesi duket se janë ide inovative.

Këtu më poshtë keni disa fotografi që shfaqin këto ide inovative në modë:

Konkurs Pune

Lexo më shumë