11:52, 15 Prill 2019

Deputetët e Kuvendit të Kosovës ia ka zgjatur mandatin Komisionit Hetimor Parlamentar në lidhje me ndriçimin e rastet të dëbimit të gjashtë shtetasve turq më 29 mars të vitit e kaluar.

Edhe 30 ditë i është zgjatur mandati këtij komisioni me 60 vota të ligjvënëse. 1 votë ka qenë kundër dhe katër abstenime nga procesi i votimit, njofton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë