I dërgon fëmijët e lagjes me limuzinë në shkollë, në mungesë të autobusëve shkollorë (VIDEO)

I dërgon fëmijët e lagjes me limuzinë në shkollë, në mungesë të autobusëve shkollorë (VIDEO)

NULL NULL
2 weeks më parë

Një burrë nga Ohio, fëmijët e të cilit humbën një ditë mësimi në shkollë për shkak të mungesës së shoferëve të autobusit në mbarë shtetin, po i ndihmon fëmijët e lagjes të shkojnë në shkollë me një limuzinë.

Sean Rogers Jr. i Columbus tha se fëmijët e tij humbën shkollën të premten kur autobusi i tyre nuk u shfaq për t’i çuar në shkollë, kështu që ai postoi në Facebook për të parë nëse ndonjë prind tjetër vendas donte që fëmijët e tyre të shkonin në shkollë në një limuzinë të huazuar.

Rogers tha se ai shpejt mori dhjetëra përgjigje nga prindërit, duke çuar kështu në marrjen e 25 fëmijëve për një ditë dhe 42 të tjerë një ditë më pas.

“Të gjithë duan të thonë që ta ndihmojmë komunitetin, ta ndalim këtë lloj dhune, por unë mendoj se një hap i madh për të ndaluar dhunën është t’i çosh fëmijët në shkollë, në vend që t’i lëmë ata të braktisin shkollën dhe të dalin jashtë dhe të kenë probleme”, ka thënë Rogers për ËYSX-TV.

Mungesat e shoferëve të autobusëve janë raportuar në Ohajo.

https://www.facebook.com/seanmississippi.boy/videos/4495374073887990