I akuzuari për vrasjen e vëllaut për bagëti, deklarohet i pafajshëm

Januz Gashi ka mohuar se më 12 qershor të këtij viti, në oborrin e shtëpisë së tij, pas një mosmarrëveshje rreth disa bagëtive ka privuar nga jeta vëllain e tij H.G, i moshës 65 vjeçare dhe ka vënë në rrezik jetën e të dëmtuarve Afrim dhe Atdhe Gashi. Pas leximit të aktakuzës nga prokurori Ali … Continue reading I akuzuari për vrasjen e vëllaut për bagëti, deklarohet i pafajshëm