20:43, 11 Mars 2020

Kanë kaluar 39 vjet që nga koha e demonstratave të mëdha studentore, kundër shtypjes së shqiptarëve nga regjimi i kohës.
Gjithë ngjarjet që ndodhnin atëherë, dikush i përshkruante përmes karikaturave.
Pos vizatimeve dhe poezive, Hydajet Hyseni ka publikuar edhe librin “Paraverë në katër pamje”, që ka për tematikë demonstratat e 81-ës.

Kronikë e gazetarit Rilind Matoshi.

Konkurs Pune

Lexo më shumë