Hyrja në Prishtinë me pagesë, Rrahmani i VV-së për Ahmetin: Me siguri ka qenë i dehur

Hyrja në Prishtinë me pagesë, Rrahmani i VV-së për Ahmetin: Me siguri ka qenë i dehur

NULL NULL
1 javë më parë

Deputeti nga radhët e LVV-së, Eman Rrahmani, ka reaguar pas deklaratës së Shpend Ahmetit, kryetarit të Komunës së Prishtinës, i cili ka thënë se në nëntor do të merret një vendim që hyrja në Prishtinë do të jetë me pagesë për qytetarët që nuk janë banorë të kësaj komune.

Rrahmani tha se Ahmeti, gjatë kësaj deklarate me siguri ka qenë i dehur dhe e ka humbur kontrollin.

“Hyrja e qytetarëve në Prishtinë nuk mund të bëhet me pagesë, është kundër ligjore dhe nuk do të lejohet një veprim i tillë në asnjë mënyrë”.

“Mirë që i kanë mbet edhe disa muaj, e keq që do të mbahet mend gjatë për shkatërrimin e Prishtinës”, ka shkruar Ahmeti në rrjetin social Facebook.