0:02, 13 Qershor 2018

Sipas Organizatës Botërore të Shëndetësisë, numri i njerëzve që vuajnë nga obeziteti është rritur 3 herë në 40 vitet e fundit.

Pothuajse çdo person i katërt në planetin tokë ka peshë më shumë sesa duhet.

Nuk është çudi që gjithnjë e më shumë njerëzit kanë filluar ti kushtojnë vëmendje dietës së tyre, transmeton Klan Kosova.

Megjithatë shpesh herë vetëm duke i ndërruar shprehitë tuaja mund të humbi peshë.

Shtërngoni rripin tuaj

Pini në gotë të gjatë

Hani ushqim gjithmonë në të njëjtën kohë dhe ngadalë

Bëni banjë të nxehtë

Hani fruta

Uluni gjithmonë në fund ta tavolinës

Pritini ushqimin në copa të vogla

Përdoreni imagjinatën tuaj

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë