Hudhra lufton infeksionin e veshit

Hudhra lufton infeksionin e veshit

NULL NULL
5 vjet më parë

Hudhra është një produkt që njihet për veti të shumta të shëndetshme për organizmin. Ajo mund të konsumohet e freskët, por në përgjithësi përdoret si erëz për ushqim dhe shpesh përdoret për qëllime krejt të ndryshme, p.sh, për pastrimin e sgarës.

Kryesisht përdoret për të trajtuar simptomat e ftohjes dhe gripit, por gjithashtu mund të përdoret për të trajtuar infeksionet e veshit.

Nëse ju dhemb veshi, nëse keni ndonjë lloj të infeksionit të veshit, mund të shëroheni vetëm me një thelb hudhre.

Thelbin e hudhrës e pastroni dhe i prisni skajet, ashtu që të mbetet vetëm mesi i saj, të cilin duket vendosur në vesh dhe të fleni ashtu.

Hudhra do të zbut rrëshirën dhe do të lehtësojë pastrimin e veshit, por do të veprojë edhe kundër infeksionit duke eliminuar dhimbjen, transmeton albeu.com