Ilustruesi që sheh bukurinë unike në jetën tonë të përditshme (FOTO)

Ilustruesi që sheh bukurinë unike në jetën tonë të përditshme (FOTO)

NULL NULL
2 muaj më parë

Secila ditë është e mbushur plot me ngjyra të ndritshme dhe emocione të paharrueshme.

Nuk jeni dakord? Ndoshta thjesht jeni mësuar qe t’i shihni gjërat përreth jush dhe ju duken të zakonshme! Rutina mund t’ju bëjë të verbër ndaj shumë mrekullive të vogla që jeta ka për të ofruar.

Punimet e një ilustruesi të talentuar, Pascal Campion, janë të njohur për nxjerrjen në pah të kënaqësive të neglizhuara të ekzistencës sonë të përditshme.

Pra, çfarë do të thotë të çmosh çdo moment që kalon? Do të thotë…