Vidhen kompjuterë në vlerë 25 mijë euro (VIDEO)

Vidhen kompjuterë në vlerë 25 mijë euro (VIDEO)

2 muaj më parë

Kronika e mëposhtme e gazetarit Haris Ademi na dërgon në Klinë.

Atje hajnat hynë në dy lokale dhe vodhën kompjuterë në vlerë prej 25 mijë eurosh.

Ata morën edhe pajisjen ku ruhen xhirimet e kamerave të sigurisë.