Ish gjenerali, Rrahim Ademi, dekorohet nga presidenti kroat

Ish gjenerali, Rrahim Ademi, dekorohet nga presidenti kroat

2 muaj më parë

Rrahim Ademi nga Kosova, u dekorua dje në Kroaci nga presidenti i këtij shteti, Zoran Milanoviq, me rastin e 25 vjetorit të betejës kroate më të famshme të çlirimit të Kninit.

Ai pranoi dekoratën më prestigjioze “Velered kralja Petra Krešimira IV s lentom i Danicom”.

Ademi është nga Vushtrria dhe është gjeneral i pensionuar i ushtrisë kroate.