22:14, 29 Mars 2020

Deri më tani, e dielë ora 22:00, sipas Worldometer, 715,083 njerëz prekur nga koronavirusi në botë.

Prej këtij bilanci, 150.883 janë shëruar, 530,564 janë raste aktive në të gjithë botën, teksa 33636 kanë ndërruar jetë dhe 26737 janë në gjendje serioze për jetën.

Epiqendra botërore aktualisht janë Shtetet e Bashkuara të Amerikës, që ka 138774 të prekur.

Sa u përket vdekjeve Italia është me më shumë fatalitete ku numëron 10779 viktima, ndërsa të prekur ka 97968.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë