9:43, 21 Mars 2020

Ndërroi jetë Kenny Rogers.

Legjenda e muzikës country ishte 81 vjeç dhe vdiq nga shkaqet natyrore dhe “nën kujdesin e bujtinës dhe i rrethuar nga familja e tij”.

Sipas mediave, familja e tij është duke planifikuar një shërbim të vogël privat në këtë kohë për shkak të shqetësimit kombëtar me urgjencën e COVID-19.

Këngët më të famshme të Kennyt përfshijnë “Islands In The Stream”, “The Gambler” dhe “We’ve Got Tonight”.

Këngëtari ishte i martuar pesë herë, duke lënë prapa gruan e tij aktualeWËanda. Kishte pesë fëmijë: Christopher, Jordan, Justin, Kenny Rogers Jr., dhe vajzën e vetme Calore.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë