11:22, 16 Shtator 2019

Në Ditën Ndërkombëtare të Demokracisë, Kuvendi i Kosovës ka hapur dyert për qytetarët.

Me moton “Pjesëmarrja”, në hapjen e kësaj ngjarjeje morën pjesë nxënës dhe mysafirë të tjerë vendorë e ndërkombëtarë.

Kreu në detyrë i legjislativit, Kadri Veseli, foli për rëndësinë e shënimit të kësaj dite, por përmendi edhe një premtim të tij të parafushatës.

“Për demokracinë e vendit tonë rreziku më i madh është korrupsioni dhe nepotizmi. Për atë kam iniciuar ‘Paktin Kundër Korrupsionit’ dhe klasa politike duhet të përballet me këtë luftë, jo ta bëjë me retorikë boshe”, u shpreh Veseli.

Aty u prezantua edhe ueb faqja e re e Kuvendit, kurse në oborrin e këtij institucioni është mbajtur një ekspozitë me fotografi dhe panair i organizatave të shoqërisë civile.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë