11:45, 23 Korrik 2019

Në fshatin Fshaj të Gjakovës është raportuar për një grabitje të armatosur në një pompë derivatesh.

Viktima mashkull K/Shqiptar derisa ka a në punë kanë shkuar dy persona të dyshuar dhe nën kërcenim të armëve duke e rrahur viktimën kanë arritur që të marrin rreth 435 (katërqind e tridhjetë e pesë) € dhe më pas janë larguar prej vendit të ngjarjes, njofton Klan Kosova.

Viktimës i është dhënë ndihma mjekësore.

Konkurs Pune

Lexo më shumë