15:56, 16 Maj 2019

Në vitin 2002, ish Bond-Vajza, Maryam d”Abo dhe regjisori John Watkin, krijuan filmin e quajtur Bond Girls Are Forever, si shenjë respekti për të gjitha gratë që kanë luajtur në filmat e James Bond.

James Bond, djaloshi i bukur me veturat unike dhe aftësi të pabesueshme, ka qenë gjithmonë tërheqës për gratë e bukura. Suksesi botëror i këtij karakteri është ndikuar edhe nga gratë që janë paraqitur në këto filma.

Kështu që, më poshtë e keni listën e Vajzave Bond (në mënyrë kronologjike) gjatë viteve. Shumica e këtyre aktoreve janë bërë të famshme pas roleve të tyre në këto filma.

Ursula Andress, 1962


Eunice Gayson, 1962


Shirley Eaton, 1964


Honor Blackman, 1964


Martine Beswick, 1965


Luciana Paluzzi, 1965


Tsai Chin, 1967


Karin Dor, 1967


Diana Rigg, 1969


Lana Wood, 1971


Jane Seymour, 1973


Britt Ekland, 1974


Barbara Bach, 1977


Carole Bouquet, 1981


Grace Jones, 1985


Maryam d’Abo, 1987


Carey Lowell, 1989


Izabella Scorupco, 1995


Famke Janssen, 1995


Teri Hatcher, 1997


Denise Richards, 1999


Sophie Marceau, 1999


Halle Berry, 2002


Rosamund Pike, 2002


Eva Green, 2006


Olga Kurylenko, 2008


Bérénice Marlohe, 2012

Konkurs Pune

Lexo më shumë