12:03, 21 Prill 2019

Në fshatin Baballoq të komunës së Deçanit u shënua 21 vjetori i nisjes së luftës frontale në Zonën e Dukagjinit.

Tek varrezat e dëshmorëve bëri homazhe kryetari i komunës së Decanit, Bashkim Ramosaj, politikan dhe familjar, njofton Klan Kosova.

Ramosaj tha se kjo luftë ishte shumë e rëndësishme në çlirimin e vendit.

E në një ditë si kjo nuk munguan as emocione nga familjarët, në fshatin Baballaq kanë rënë 12 dëshmor gjatë luftës në Kosovë.

Konkurs Pune

Lexo më shumë